Starburst

De Starburst maakt gebruik van 5 rollen, met 3 rijen. Het is een kleurrijke gokkast, die wat weg heeft van een positieve voorspelling van de toekomst. Je maakt gebruik van bijzondere symbolen die er dankzij de animaties vrolijk en actief uit zien. Je zal merken dat je de Starburst met veel plezier speelt, zelfs wanneer je de klassieke gokkasten met fruitsymbolen gewend bent. Ken je de Starburst gokkast nog niet en wil je die graag om echt geld gaan spelen?

Wij adviseren je om in ieder geval eerst een keer gratis te oefenen. Op die manier krijg je de gokkast goed onder de knie, waardoor je de kans op winst vervolgens zo groot mogelijk kunt maken. Je kunt tot maximaal 50.000 coins winnen met de Starburst, waardoor de prijzen dankzij de jackpot behoorlijk op kunnen lopen.Inzetten vanaf maar €0,01

Aan de andere kant heb je op de Starburst gokkast de mogelijkheid om met een heel beperkt bedrag van start te gaan. Op het moment dat je besluit om echt geld te gaan spelen is het niet nodig om direct een groot bedrag in te zetten. Je kunt zelf bepalen op hoeveel winlijnen je wilt spelen, variërend van 1 – 10. Speel je op een enkele winlijn, met het laagste inzetniveau? Dan speel je al vanaf €0,01 per draai, waardoor je voor slechts €1 honderd keer zou kunnen draaien.

Indien je kiest voor zoveel draaien zal je hoe dan ook in ieder geval een keer een mooi bedrag winnen, waardoor je weer verder kunt. Wil je aan de andere kant kans maken op de grootste prijzen? Dan kun je de Starburst gokkast gebruiken met een hogere inzet. Speel bijvoorbeeld de maximale 10 winlijnen en kies voor een wat hoger inzetniveau per coin.

Wild en sticky win

Speel je de Starburst gokkast en slaag je erin een wild symbool te draaien? Dan zal de kast haast uit z'n voegen spatten, aangezien je erin slaagt om een mooie prijs te winnen. Het gaat om een soort ster, met alle kleuren die op de gokkast voorkomen. Indien je dit weet te draaien op een van de rollen heb je een symbool in handen dat kan transformeren naar ieder ander symbool, om voor een winnende combinatie op je winlijn te zorgen. Speel je met het maximale aantal winlijnen? Dan zorgt het wild symbool altijd voor een mooie verdiensten.

Daarnaast kun je op de Starburst gokkast rekenen op de sticky win. Dit zorgt ervoor dat je de volgende ronde extra kans op winst kunt maken. Op het moment dat er een wild symbool op de 2e, 3e of 4e rol verschijnt activeert deze functie. Dit betekent dat de winnende symbolen nog even voor je blijven staan, zodat je de volgende ronde weer een mooi bedrag kunt winnen.

Starburst jackpot spellen

Verder kun je met de Starburst gokkast gebruik maken van de jackpot spellen die er beschikbaar zijn. Dit betekent dat je een klein bedrag aan extra inleg kunt plaatsen. Op die manier maak je aan de andere kant kans om een grote prijs te winnen, die het online casino verdeelt onder alle spelers die deelnemen aan deze spellen. Zorg ervoor dat je kans maakt op een prijs die op kan lopen tot meer dan €10.000 of zelfs €100.000, terwijl je daar aan de andere kant zelf geen grote inleg voor hoeft te doen.

Het is voldoende om de gokkast te spelen en dit bij voorkeur zo vaak mogelijk te doen. Op die manier maak je zoveel mogelijk kans op de jackpot van de Starburst gokkast, zeker wanneer het je geluksdag blijkt te zijn.

Starburst gratis spelen

Wil je de Starburst gokkast het liefst eerst een keer gratis spelen, bijvoorbeeld om deze beter onder de knie te krijgen of je geheugen weer even op te frissen? Onafhankelijk of je er al eerder op gespeeld hebt, met de Starburst gokkast kun je gewoon gratis oefenen. Open het spel vanaf je computer of op een mobiel apparaat zoals je iPad of iPhone.

Je kunt de gokkast dan eenvoudig online spelen, zodat je deze weer goed onder de knie krijgt en je ervoor kunt zorgen dat je alle elementen weer goed kent, om een maximale kans op winst te maken.

© Copyright Speelgratisgokkasten.nl 2014. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site (speelgratisgokkasten.nl en alle onderliggende pagina's) aantreft bij, of zijn gelicenseerd aan Speelgratisgokkasten.nl. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.