Simsalabim

Speel de Simsalabim gokkast, een productie van Netent die grafisch uitstekend in elkaar zit. Het gaat om een videoslot, wat betekent dat je digitaal zal spelen. Het is de kunst om de verschillende magische symbolen te draaien, het liefst samen op een van de actieve winlijnen. Je kunt rekenen op bijvoorbeeld een hand vol met kaarten, naast een kip in een kooi en een magische hoed waar aan de hand van animaties van alles uit zou kunnen komen.

Ter opvulling vind je op de Simsalabim gokkast gokkast de bekende symbolen uit het kaartspel. Het gaat bijvoorbeeld om de boer, de vrouw, de heer en het aas. Uiteraard kun je ook met deze symbolen leuke bedragen bij elkaar spelen, iets dat je na kunt gaan door de prijzentabel van de Simsalabim gokkast te openen.5 verschillende rollen en 25 winlijnen

De Simsalabim gokkast bestaat uit 5 verschillende rollen, met steeds 3 rijen aan symbolen. Dit zorgt ervoor dat er in totaal 15 symbolen op het scherm verschijnen. De 15 vakjes bieden je stuk voor stuk de kans om een scatter symbool te verzamelen, iets waar we je verderop meer over zullen vertellen. Je kunt automatisch spelen door middel van autoplay, of heel eenvoudig de maximale inzet selecteren met Max Inzet.

Op die manier speel je de Simsalabim gokkast met alle actieve winlijnen en is de kans op winst zo groot mogelijk. Houd er aan de andere kant rekening mee dat je op die manier een relatief groot bedrag inzet. Je neemt wat meer risico, waar wellicht een mooie beloning tegenover zal staan. Wil je wat minder risico nemen? Schakel dan slechts een deel van de 25 winlijnen in, al neemt de kans op winst in een ronde dan natuurlijk wel wat af.

Speel de Simsalabim gokkast ook mobiel

De Simsalabim gokkast zit grafisch op een mooie manier in elkaar, maar maakt aan de andere kant geen gebruik van 3D animaties of andere grafisch zware elementen. Het grote voordeel hiervan is dat je de gokkast online vanaf je computer kunt spelen, maar je deze gokkast ook mobiel kunt openen. Wil je gratis met de Simsalabim gokkast oefenen, maar heb je geen computer bij de hand? Maak dan gebruik van je iPad of je iPhone.

Je krijgt ook in dat geval direct €5.000 van het online casino tot je beschikking. Dit betekent dat je kunt spelen op de manier die je wilt, met een groot aantal munten tot je beschikking. Zet ze in op de wijze die je wilt, door op de Simsalabim gokkast veel risico te nemen, of door het aan de andere kant juist rustig aan op te bouwen.

Win tot 200x je inzet

De winsten op de Simsalabim gokkast kunnen behoorlijk oplopen, bijvoorbeeld wanneer je het aandurft om met de maximale inzet te spelen. Je zorgt er op die manier voor dat alle winlijnen actief worden. Dit betekent dat je per spin 25x een kans hebt om winnende symbolen te draaien. Sterker nog, het zal geregeld voorkomen dat je meerdere winnende symbolen bij elkaar speelt, waardoor je de winsten per ronde op kunt tellen.

Je kunt tot maximaal 200x je inzet winnen, waardoor het bedrag dat je bij kunt schrijven na een draai op de Simsalabim gokkast echt ver kan oplopen. Speel je aan de andere kant met een relatief lage inzet, om nog niet teveel risico te nemen? Dan dien je er rekening mee te houden dat ook de winsten wat lager uit zullen vallen.

Free spins, scatters en wild symbolen

Uiteraard kun je op de Simsalabim gokkast rekenen op een aantal bijzondere symbolen, naast de elementen die je in de reguliere prijzentabel tegen zal komen. Het gaat om de scatters, waarmee je vanaf 3 exemplaren op de rollen 2, 3 en 4 free spins kunt verdienen. Tijdens de free spins kun je extra bedragen verdienen, zodat je langer door kunt blijven spelen.

Daarnaast kun je wild symbolen tegenkomen, die kunnen veranderen in ieder symbool dat je nodig hebt om een winnende combinatie op het speelveld te verkrijgen. Wat dat betreft is de kans op winst groter dan je zou denken met de Simsalabim gokkast, dus waag direct een gokje door gratis te spelen, of doe online een storting.

© Copyright Speelgratisgokkasten.nl 2014. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site (speelgratisgokkasten.nl en alle onderliggende pagina's) aantreft bij, of zijn gelicenseerd aan Speelgratisgokkasten.nl. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.