Manieren van inzetten

Heb je weinig ervaring met online gokkasten en ben je benieuwd naar de verschillende manieren van inzetten, om de kans op winst zo groot mogelijk te maken? Een uitbetalingspercentage boven de 95% op gokkasten is niet vreemd, waardoor je online een goede kans maakt om een leuk bedrag te verdienen. Het is dan echter wel van belang om bijvoorbeeld je emoties uit te schakelen, met name wanneer je een verlies dient te nemen.

Daarnaast is het binnen de manieren van inzetten onder andere verstandig om goed op te passen met de progressieve jackpots, aangezien de kans op winst vaak maar klein is. Je kunt de kans op winst vergroten door de inzet hoger te maken, maar pas op dat je niet meer inzet dan je je aan de andere kant kunt veroorloven. Indien je weinig ervaring hebt met de manieren van inzetten is het net als bij bijvoorbeeld roulette verstandig om gebruik te maken van een inzetstrategie. Dit helpt je om hier aan vast te houden, zowel tijdens de goede momenten als de perioden waarin het even tegen lijkt te zitten.Schakel je emoties uit

Het is binnen de manieren van inzetten in ieder geval van belang om je emoties zoveel mogelijk uit te zetten. Je voorkomt op die manier dat je met name bij verliezen verkeerd reageert. De online gokkasten bieden je een goede kans op winst, maar het zal je hoe dan ook een keer gebeuren dat je wat geld kwijt zal raken. Een natuurlijke reactie is dan om de inzet direct flink te verhogen en ervoor te zorgen dat je het geld zo snel mogelijk terug hebt. Je neemt op die manier echter veel risico, waardoor deze reactie verkeerd uit kan pakken.

Beter is het om vooraf na te denken over de manieren van inzetten en ook na een verlies bijvoorbeeld vast te houden aan een inzetstrategie, om het risico te beperken en te hopen op een betere periode, die je wel een mooi bedrag op zal leveren.

Pas op met (progressieve) jackpots

Pas binnen de manieren van inzetten op een gokkast in ieder geval goed op met de jackpots en de progressieve jackpots. Dit laatste kan je een prijs van enkele tonnen tot zelfs miljoenen euro's opleveren, maar je dient er rekening mee te houden dat je een relatief kleine kans op winst hebt.

Een progressieve jackpot vul je met tal van andere spelers, waardoor er al snel een aantrekkelijk bedrag ontstaat. Zodra de jackpot oploopt dankzij een spel van een andere speler, dien je er echter ook rekening mee te houden dat deze andere speler nu ook kans maakt om de prijs te winnen. Op die manier dien je de kans op de winst te delen met wel duizenden andere spelers, waardoor het vaak verstandiger is om de reguliere spellen te blijven spelen. Je bent op de gokkast dan de enige die de kans op winst maakt, waardoor het je vaker zal gebeuren dat je een mooi bedrag wint.

Kies een beperkte maximale inzet

Indien je uit de manieren van inzetten een keuze wilt maken is het verstandig om na te gaan wat de maximale inzet bedraagt en hoe zich dit verhoudt tot je budget. Het klopt dat een maximale inzet op een gokkast je de meeste kans op winst oplevert, dankzij de wilds en scatters die dan regelmatiger zullen verschijnen. Pas aan de andere kant op met inzetten van meer dan enkele tot tientallen euro's per ronde. Indien het even tegenzit zal je merken dat je budget snel kleiner wordt, terwijl je minder mogelijkheden hebt om de verliezen nog goed te maken.

Gebruik een inzetstrategie

Kies voor de manieren van inzetten bij voorkeur een inzetstrategie, zoals je dat ook bij roulette kunt doen. Zet bijvoorbeeld steeds een klein bedrag in om mee te beginnen en verhoog dit zodra je er niet in slaagt om te winnen. Stel een limiet in voor het bedrag waar je mee wilt spelen en houd je daar ook echt aan. Kies je voor autoplay op een van de gokkasten? Stel dan in dat je bij een bepaalde winst of een bepaald verlies zal stoppen. Op die manier kies je binnen de manieren van inzetten voor een gedegen strategie, met een duidelijk eindpunt.

© Copyright Speelgratisgokkasten.nl 2014. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site (speelgratisgokkasten.nl en alle onderliggende pagina's) aantreft bij, of zijn gelicenseerd aan Speelgratisgokkasten.nl. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.