Jack Hammer

De Jack Hammer is een populaire gokkast onder veel spelers. Je kunt de gokkast gewoon gratis oefenen, bijvoorbeeld op het moment dat je er nog niet zo mee bekend bent. Het is een van de jackpot gokkasten, wat betekent dat je er maximaal een bedrag kunt winnen van €500.000. Uiteraard bepaal je zelf hoeveel winlijnen je wilt activeren en welk inzetniveau je kiest.

Aan de hand daarvan kun je spelen met maar een paar cent per ronde, of kun je aan de andere kant grotere bedragen inzetten om sneller te spelen. Ga in ieder geval op zoek naar de wild symbolen en de sticky wins. Wil je de Jack Hammer gokkast goed leren kennen? Speel gratis gokkasten door een oefenspel te starten, zodat je voorlopig nog geen enkel risico loopt.25 winlijnen en 10 inzetniveaus

De Jack Hammer gokkast maakt gebruik van 25 winlijnen, die je stuk voor stuk zelf kunt inschakelen. Je bepaalt zelf met hoeveel winlijnen je speelt, waardoor je ook zelf kunt bepalen hoeveel kans op winst je per ronde wilt maken. Speel je een enkele winlijn? Dan win je niet zo vaak, maar hier staat tegenover dat de inzet per ronde laag is. Zodra je met 25 winlijnen speelt maak je de maximale kans op winst, waardoor we je altijd adviseren om op een zo groot mogelijk aantal winlijnen te spelen. Je kunt de gokkast eventueel gratis oefenen om dit zelf te ervaren.

Bovendien heb je op de Jack Hammer gokkast 10 inzetniveaus tot je beschikking. Deze kun je gebruiken om zelf te bepalen wat de waarde van de coins is. Wil je graag om grote bedragen spelen, of de kat nog even uit de boom kijken en het risico zoveel mogelijk beperken?

Wild en Sticky Wins

Zodra je de Jack Hammer speelt, om echt geld of door te oefenen, is het interessant om op zoek te gaan naar de wild symbolen, net als naar de sticky wins. De wild symbolen zorgen er via een ontplofte bom in beeld voor dat je een prachtige kans hebt om meer te winnen. Het wild symbool zal alle andere symbolen vervangen, om een winnende combinatie te maken. Je weet op die manier bijna zeker dat je een mooi bedrag wint, in een ronde waarin je een wild symbool tegenkomt dat zich zal transformeren.

Op Jack Hammer gokkast vind je bovendien sticky wins. Dit zijn de symbolen die je ziet op het moment dat je een winnende wedlijn hebt, of je 3 free spins symbolen bij elkaar weet te spelen. De winnende symbolen zullen een ronde worden vastgehouden, waardoor je de volgende ronde meer kans maakt op een nieuwe winst.

Free spins

Verzamel je op de Jack Hammer gokkast minimaal 5 scatter symbolen? Dan kun je free spins verzamelen, waarmee je ervoor zorgt dat je mooie prijzen in de wacht kunt slepen. Bovendien heb je tijdens de free spins op de Jack Hammer de mogelijkheid om meer wild symbolen te verzamelen, waardoor de winst verder op kan lopen. Tijdens de free spins wordt de winst die je maakt in ieder geval 3x vermenigvuldigd, waardoor de kans groot is dat je een mooi bedrag bij elkaar speelt.

Het is wat dat betreft de moeite waard om de Jack Hammer gokkast beter te leren kennen, door eerst een keer een oefenspel te spelen. Op die manier zorg je ervoor dat je goed weet wat je kunt verwachten. Uiteraard staat de Jack Hammer in de bekende stijl getekend, waardoor je het idee hebt midden in een stripverhaal terecht te zijn gekomen.

Gratis Jack Hammer spelen

Wil je de Jack Hammer gokkast gratis spelen? Speel gratis gokkasten door gewoon een oefenspel te starten. Je krijgt een bedrag van €5.000 tot je beschikking van het online casino. Dit betekent dat je alle mogelijkheden goed uit kunt proberen, totdat je de gokkast onder de knie hebt.

Het is op dat moment een goed idee om een eigen storting te doen, waarmee je waarschijnlijk in aanmerking zal komen voor een welkomstbonus. Je speelt de Jack Hammer gokkast dan heel voordelig, terwijl je aan de andere kant de maximale kans maakt om een mooi bedrag aan winst te verdienen.

© Copyright Speelgratisgokkasten.nl 2014. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site (speelgratisgokkasten.nl en alle onderliggende pagina's) aantreft bij, of zijn gelicenseerd aan Speelgratisgokkasten.nl. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.