Golden Shamrock

De Golden Shamrock leidt je graag naar de pot met goud, die betekent dat je een prachtige prijs in de wacht kunt spelen. Bovendien kun je klavertjes draaien om free spins te verdienen en heb je de kans om een bedrag tot maximaal enkele tonnen te winnen. Je kunt tot 200.000 coins winnen, indien je er op de Golden Shamrock gokkast in slaagt om een winnende combinatie neer te zetten. Het is wat dat betreft de moeite waard om de gokkast een keer uit te proberen, of zelf een kleine storting te doen nadat je gratis hebt geoefend op de Golden Shamrock.

Je kunt rekenen op zowel een wild als een scatter symbool en tijdens de free spins zorgt de multiplier voor aantrekkelijke winsten. Je kunt tot maximaal 20 winlijnen aanzetten, waardoor je tijdens het spelen van de Golden Shamrock gokkast haast iedere ronde wel een mooi bedrag kunt bijschrijven.Wild symbool en scatter symbool

Zodra je de Golden Shamrock gokkast begint te spelen zal je merken dat er een aantal extra symbolen beschikbaar zijn, buiten bijvoorbeeld de zakken met daarop de symbolen uit het kaartspel, de glazen met bier, de pijp en de potten met goud. Het gaat om de wild symbolen en de scatter symbolen. De wild symbolen kun je zien als een soort joker, deze kunnen zich transformeren naar ieder ander symbool, om je een winnende combinatie op te leveren.

De scatter symbolen zorgen ervoor dat je kunt sparen voor de free spins, die zeer lucratief zijn dankzij de multiplier. Slaag je erin 3 of meer van de scatters op het scherm te draaien? Dan kun je tijdens het spelen van de Golden Shamrock gokkast rekenen op een aantal free spins, om de prijzen pas echt lekker op te laten lopen.

Free spins met de multiplier

Zodra je free spins verdient kun je deze gaan gebruiken om de prijzen per omhoog op te laten lopen, zodat je een mooi bedrag in je account bij kunt laten schrijven. Tijdens de free spins is er sprake van een multiplier, die je aan zal geven hoe vaak je op de winst kunt rekenen. Een multiplier van 2 – 3 zorgt heel snel voor extra winst, waardoor het heel interessant kan zijn om de Golden Shamrock gokkast wat langer te spelen.

Op die manier krijg je wat meer gevoel voor de verschillende symbolen en zorg je ervoor dat je precies weet hoe je zoveel mogelijk kans op winst maakt. Ga onder andere op zoek naar de dwerg in het groen of het gouden hoefijzer, of bekijk de volledige prijzentabel om na te gaan welke symbolen van de Golden Shamrock gokkast je het meest zullen opleveren.

20 winlijnen en potten met goud

Je hebt op de Golden Shamrock gokkast de mogelijkheid om tot maximaal 20 winlijnen te activeren. Wil je het spel rustig aan leren kennen, maar wel graag met echt geld spelen? Dan is het natuurlijk verstandig om nog niet te hard van stapel te lopen, zorg er dan voor dat je bijvoorbeeld 5 winlijnen kiest. Wil je aan de andere kant gratis oefenen, of zoveel mogelijk kans op winst maken met de Golden Shamrock gokkast?

Dan is het een goed idee om alle 20 de winlijnen te activeren. Je zal op die manier merken dat je een zo groot mogelijke kans op winst maakt. De scatter en wild symbolen komen ook wat vaker voor, zodat je extra spins kunt verdienen of je kunt rekenen op een joker. Wat dat betreft is het een goed idee om de Golden Shamrock gokkast gewoon een keer gratis te spelen met het geld van het casino.

Gratis Golden Shamrock spelen

Je hebt dan nog niet de mogelijkheid om de winsten die je maakt daadwerkelijk uit te laten keren, maar je kunt er met €5.000 wel voor zorgen dat je de Golden Shamrock gokkast een stuk beter kunt leren kennen. Het is wat dat betreft de moeite waard om de gokkast gratis te spelen en daarna eventueel zelf een storting te doen. Probeer ook een aantal van de andere gokkasten bij ons op de website uit, om zelf na te gaan waar jij je het meest prettig bij voelt en waar je een grote kans op winst maakt.

© Copyright Speelgratisgokkasten.nl 2014. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site (speelgratisgokkasten.nl en alle onderliggende pagina's) aantreft bij, of zijn gelicenseerd aan Speelgratisgokkasten.nl. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.