Flowers

Flowers is een bijzonder vrolijk gekleurde gokkast, die veel online spelers direct aan weet te spreken. Het is een fruitautomaat, al is de kast voorzien van een aantal online extra's die de kans op winst een stuk groter maken. Waar een gemiddelde fruitautomaat maar 3 rollen en 1 winlijn heeft, is er op de Flowers gokkast sprake van honderden winnende combinaties en mogelijkheden om tot een leuke prijs te komen. Het is alleen daarom al de moeite waard om de Flowers gokkast gewoon een keer uit te proberen en na te gaan hoe je een mooie prijs kunt winnen.

Uiteraard kom je op de Flowers gokkast vooral bloemen tegen, al zal je merken dat je ook met de bekende symbolen uit het kaartspel prijzen kunt winnen. Maak je een mooie winnende combinatie, of kom je het Wild symbool op de Flowers gokkast tegen? Dan kun je je klaar gaan maken voor een bonusspel.Zeer groot aantal winnende combinaties

Het voordeel van de Flowers gokkast is dat je geen gebruik maakt van de bekende 5 rollen met een of enkele winlijnen. In plaats daarvan mogen de winnende symbolen op een groot aantal verschillende plaatsen verschijnen. Speel je met het maximale aantal winlijnen? Dan valt het haast niet meer om niet tot een winnende combinatie te komen, wat betekent dat je een groot deel van de draaien die je doet een mooi bedrag bij kunt laten schrijven.

Het is uiteraard de kunst om op zoek te gaan naar de echt mooie prijzen. Bekijk bijvoorbeeld de prijzentabel van de Flowers gokkast om zelf uit te zoeken welke van de symbolen je uiteindelijk de hoogste winst ten opzichte van je inzet op zal leveren.

Bloemen op de gokkast

Zodra je de Flowers begint te spelen merk je het direct, dit is een kast vol met bloemen. Uiteraard hebben de bloemen de meest fleurige kleuren, al kom je af en toe ook een soort vleesetende plant tegen die er toch een stuk minder vriendelijk uit ziet. Op die manier hopen de ontwikkelaars van de Flowers gokkast zowel de mannelijke als de vrouwelijke spelers aan te kunnen spreken. Probeer het spel in ieder geval een keer gratis uit, al was het maar om na te gaan of het wellicht iets voor je is.

Het wild symbool op de Flowers gokkast heeft de vorm van een zonnebloem. Het symbool kan overal op het scherm verschijnen, ook buiten de rollen 2, 3 en 4. Wat dat betreft is de kans op winst met de Flowers gokkast behoorlijk groot, mede omdat het wild symbool ervoor zorgt dat je heel eenvoudig tot een mooie winnende combinatie kunt komen.

Bonusspel op de Flowers gokkast

Maak je een winnende combinatie, eventueel door gebruik te maken van een wild symbool dat zich zal transformeren in een willekeurig ander symbool dat je op dat moment nodig hebt? Dan kun je tijdens het spelen van de Flowers gokkast rekenen op een leuke bonusgame. Dit betekent dat je zomaar 3x of meer je inzet kunt winnen. De prijzen zijn tijdens de bonusspellen een stuk hoger dan je gewend bent, waardoor je voordat je het weet een aantal keren je inzet hebt gewonnen en je de komende tijd weer door kunt blijven spelen.

Het is wat dat betreft niet vreemd dat veel spelers die de Flowers gokkast een keer uitprobeerden op dit moment eigenlijk niets anders meer willen. Zij spelen de gokkast graag, om ervoor te zorgen dat ze een goede kans maken om hier daadwerkelijk wat aan over te houden en daarmee andere spellen te spelen, of dit uit te laten keren.

Gratis Flowers spelen

Wil je de Flowers gokkast graag een keer uitproberen, maar aan de andere kant liever nog geen risico lopen? Dat is geen enkel probleem, je krijgt van het online casino €5.000 tot je beschikking om hiermee aan de slag te gaan. Wat dat betreft is er niemand die je tegenhoudt om de gokkast een keer uit te proberen, iets dat je ook vanaf een mobiel apparaat zoals een tablet of een telefoon kunt doen. Zet de rollen in beweging en ontdek zelf hoe je op de Flowers gokkast de meeste kans op winst kunt maken.

© Copyright Speelgratisgokkasten.nl 2014. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, etc) die u op deze site (speelgratisgokkasten.nl en alle onderliggende pagina's) aantreft bij, of zijn gelicenseerd aan Speelgratisgokkasten.nl. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.